ny blogg?

Hei!

Vurderer sterkt å legge ned bloggen og starte opp en ny en. Det høres kanskje rart ut, men jeg føler jeg har avsluttet et kapittel i livet, og vil begynne på nytt. Livet har lissom fått en annen vending, og jeg har fått litt andre interesser og prioriteringer.

Jeg bor fremdeles i min lille knøtteleilighet alene, og har min fantastiske sønn hos meg annenhver uke. Har samme jobb, men endrer stilling 1. August. Skal jobbe som noe som heter merchandiser, og det er så gøy!! :-)

Nå er min lille sønn på ferie med pappan sin, og skal være borte i 3 uker. Det er veldig tøft. Heldigvis har jeg jobben å konsentrere meg om. Stortrives på jobb om dagen! :-)

Nå ligger jeg lettere henslengt i sofaen med sjokoladekjeks, cola zero og en solbrent kropp. Var og  tok sol, og overdrev kanskje en smule med antall minutter :-) Jaja.

Fått meg ny telefon har jeg i dag og! Endelig fikk jeg også iPhone! :-) Det tok sin tid. Jeg henger alltid litt etter på sånne "hype" ting :-) Noen som har noen "apper" jeg bare MÅ ha?! :-)Men hva syns dere, er det lurt å kanskje åpne en helt ny blogg og slette denne?

Én kommentar

Phoebe

22.jul.2011 kl.11:28

Det hørtes digg ut å være solbrent! Jeg vet jo nesten ikke hva sol er lenger, eller hvordan det ser ut utendørs! Jeg skulle jo liksom løpe Oslo rundt på trilleturer og greier, men jeg aner jo ikke hvordan jeg skal rekke det... Håper det går seg til etterhvert :-)

Grattis med ny jobb og ikke minst iPhone! Facebook og eventuelt wordpress (hvis du starter en ny blogg der), er et must. Yr.no og Storm er bra for å sjekke været, og ulike artige fotoapps til å ta morsome bilder med.

Huff, forstår godt at du syns det er lenge at han er borte i 3 uker. Jeg var på kino her en dag og holdte på å dø på meg av lengsel. Det er rart å være mamma altså.

Skriv en ny kommentar

hits