Bursdag del 1 :-)

I dag har vi feiret del 1 av gullets 2 årsdag! :-) Det har vært en helt utrolig koselig og fin dag. Jeg og Martin våknet tidlig og dro på senteret hvor jeg seff kjøpte gaver til han. Fant en Timmy bamse som danser :-) Hehe. Og noen badeender, da gutten er mer enn normalt opptatt av Gakkgakk! Og klær, og noen strandleker.

Så tuslet vi hjem igjen og ryddet og lagde noen muffins.

Mamma og min søster kom tidlig, så vi spiste litt is og koste oss i solen før tanten min, kusinen min, bestemoren min og bitte lille fetteren min kom. Vi tok med oss engangsgrillen og pølser i alle slag i parken rett bak der jeg bor - og der satt vi i maaange timer. Utrolig koselig :-) Martin har virkelig kost seg i dag, så det på hele han! Og han sloknet som en stein når vi kom hjem! Kjenner selv hvor sliten jeg er, så ikke så rart han sloknet så raskt.

I morgen kommer pappan min og kanskje tante og kusiner. Blir kjempe koselig :-) Tenkte å grille da også hvis været er like fantastisk som i dag. :-)

Tenk at den skjønne lille skatten min har vært min i 2 år i morgen! Eller klokken 02.36 i natt. :-) Og alle flagger for skjønningen min <3 sier vi. Blir nok et lenger og mer sentimentalt innlegg i morgen, med et tilbakeblikk på de to årene som har gått, hvordan det var å ha han voksende i magen og fødsel :-)


fra venstre: bestemor, kusine, mamma og gal tante bak :-)Lille gull er lykkelig på husken :-)Jeg prøvde å demonstrere hvor kjipt og lite heldig det er å bli tatt bilde av neden ifra. Dette var det fineste bildet :-PFikk kjempe flott regntøy av tante og co


Og bøker med traktorer på, eller "taaatooo" som Martin sier :-)Og kjempe fine klær av bestemor (oldemor) :-)1 stk sliten gutt som sloknet på sofan med bilen i hånda :-)

 

Håper alle har hatt en like fin dag som oss :-)


 

3 kommentarer

Silje :)

30.apr.2011 kl.22:17

Så ut som en fantastisk dag, med stor og små ,)

hipp hipp hurra for gutten som fyller 2 år ;o) De vokser opp altfor fort. ;(

Tone

30.apr.2011 kl.23:31

Aaaw, så koselig! Gratulerer med dagen til Martin:)

Mariann Johansen ♫♥♫

11.mai.2011 kl.23:39

Gratulerer med vel overstått! :) Skjønt, det siste bildet <3

Skriv en ny kommentar

hits