Påskekos i bilder :-)

 

To søte kjærste-gakkgakker (forøvrig var det to hann-gakker) :-)

 Meg og bestemor <3

 Søsterkos :-)

 Vi kan tulle og da :-)

 Vakre vannsjø :-)

 

Påsken har gått med på mye forskjellig, men bare koselige ting. Har hatt kjempe behov for å fylle dagene med koselige ting som holder tankene vekk. Og jeg har klart meg ganske så bra :-)Meg og min vakre kusine har vært på byen 3 dager. Den første kvelden var super gøy. Da gikk vi ut etter jeg var ferdig på jobb og festet på sjarmerende Andys pub i Oslo. Fotballpub med live pianomusikk :-) Hehe, fantastisk morro! Var hjemme igjen i fem tiden, og sov hele dagen omtrent før vi dro til Moss. Der fortsatte vi egentlig festen. Men Moss er tragisk! Følte meg som et stykke kjøtt blandt en haug EKLE gribber!! Har aldri i mitt liv avvist så mye mannfolk. Ikke sjarmerende, bare veldig plagsomt. Når jeg for engangsskyld går ut på byen vil jeg bare feste og ha det moro med vennene mine. Ikke alle som skjønner den gitt. Men men. Vi dro tidlig og kjøpte oss bakt potet som vi nøt halvveis i sengen.

Har gått lange turer i flott vårvær med familien min. Har laget middag til alle og mottatt skryt :-) Generellt veldig koselig. Og i morgen kommer lille elsklingen min hjem fra sørlandet. Jeg gleder meg så inn i helvete til å se det lille vakre ansiktet hans igjen. Min lille deilige prins. Som fyller to år til helgen!!! :-) SYKT!

Har spist så mye i påsken, har sikkert gått opp et par kilo. Hehe. Se jeg bryr meg! :-) Herlig å endelig ha matlyst igjen. Har lissom ikke hatt det ordentlig etter jeg var syk sist.

Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal shoppe et par greier på nett. Har egentlig ikke råd, men kjenner behovet for nye sko har meldt seg :-) I need some heels!!!

Hvor shopper dere på nett? Jeg trenger noen tips! :-)

2 kommentarer

Heidi

26.apr.2011 kl.23:37

Kan http://www.heppo.no være noe? Har ikke handlet selv der men :)

Lisa

28.apr.2011 kl.23:31

Håper du har hatt en fin påske! Her går det bra, det humper og går.

Du får hilse Martin fra meg :-)

Skriv en ny kommentar

hits