Fiskepinner med stil :-)

Dagen i dag har vel vært som alle andre dager... Hektisk, trøtt og fin.

Hentet gullet i barnehagen etter å ha vært på jobb, også gikk vi å lekte i en times tid på lekeplassen. Det var godt å kjenne at det er fredag. Og at man ikke skal på jobb i morgen. Ikke det at jeg ikke trives, men godt med litt fri. I morgen er planen å reise på playdate til en venninne fra BIM gruppen min. Blir koselig. Martin har ikke så mange kompiser utenfor barnehagen, og jeg har ikke mange venninner utenom på jobb :-P

Merker at min primitive side trer frem om dagen, da jeg er fryktelig sliten egentlig. Så i dag lagde jeg fiskepinner og pommes til middag. MEN det trenger ikke være en grå tallerken preget av fet og fargeløs mat for det :-)

Så slik ble middagen i dag. Enkel og god :-)

Også fant vi en bil, og biler er jo det beste som finnes i hele verden! :-)

Mine nye, fantastiske moods of Norway tøysko :-) Det er som å gå på små kaniner (makabert, men sant)

 

Hva har dere gjort i dag? :-) GOD Fredag!!

4 kommentarer

synnøve

16.apr.2011 kl.08:51

Bila er det beste i verden her og... :) Og Mathias har så alt for mange av dei! :)

Tone

16.apr.2011 kl.11:19

For noen skjønne sko! Hørtes kanskje litt fælt ut å gå på kaniner, men greit nok;)

Mariann Johansen ♫♥♫

16.apr.2011 kl.18:19

Å, ja biler er det beste som fins her i huset også, hehe! Middagen så kjempegod ut! :)

Phoebe

28.apr.2011 kl.20:03

Nam, fiskepinner er jo sååå godt! Jeg bruker de noen ganger i wrap med masse grønnsaker og remulade. Så fine sko du har :-) Det er så digg å kunne bruke sommersko igjen altså! Selv om ingen av mine passer lenger. Tror føttene mine har vokst siden i fjor. Litt merkelig.

sv: hehe, merker at jeg har blitt enormt engasjert i alt som har med baby, fødsel og svangerskap å gjøre selv. Det hadde jeg aldri trodd! hehe :-) men det er jo så koselig! Håper jeg også raser av meg alt på 4 uker. Men det er vist veldig individuelt hvor mange kg man går ned. Hadde jo 7 kg for mye på kroppen før jeg ble gravid, så jeg håper virkelig at det er lett å få av seg de nye.

Håper du har hatt en super påske frøken :-)

Skriv en ny kommentar

hits