Gjett hvem som er tilbake - for good? :-)

Hei alle sammen.

Da har jeg endelig kommet meg inn i ny leilighet, og fått kjøpt meg en allright pc. Klarte til og med å innstallere nett og tv helt selv! :-)

Har flyttet inn i en liten leilighet på Lambertseter som jeg leier. Har bestemt meg for å leie et års tid, for så å kjøpe etterhvert.

Har lille gutten min annenhver uke, og det er litt å vende seg til. Utrolig tungt ennå den uken han ikke er her. Er som å ha skikkelig kjærlighetssorg. Går å lukter på klærne hans og begynner plutselig å gråte når jeg rydder i lekene hans. Helt utrolig hvor mye jeg savner han. Nå har jeg vært uten han i 5 dager, og det er lenge nok. Teller ned til Mandag.

Har ikke gjort noe spesielt annet enn å flytte i det siste (ikke det at det ikke er slitsomt nok i seg selv) også ble jeg dausjuk rett etterpå. Fikk skikkelig heavy omgangssyke. Det kombinert med en ketolysekur har gjort at jeg har gått ned en god del igjen. Så nå har jeg tatt av meg totalt 20 kilo pluss - siden august. Det er både gøy og dyrt :-) Har et nytt klesskap, og blir mobbet hver dag for shoppingen min :-) Jeg unner meg det. Med god samvittighet.

Nå planlegger jeg morgendagen, da jeg skal ha noen kolleger over for dinner. Skal lage reinsdyrstek med trendy tilbehør. Og sjokoladefondant. Alt fra scrætsj seffer'n. :-) Og viiin <3 Blir godt med litt fri nå. Er kjempe sliten etter sykdom og full arbeidsuke.

  

Skal legge inn litt bilder fra mobilen, så kommer flere innlegg! Herlig å blogge igjen :-)

4 kommentarer

Mariann Johansen ♫♥♫

08.apr.2011 kl.23:10

Yeey! :D Velkommen tilbake :)

Monica

09.apr.2011 kl.11:09

Mmmm, høres fantastisk deilig ut! Du er en god kokk du :-) Kos deg masse med vin og gode kollegaer i kveld! <3

Tone

09.apr.2011 kl.16:51

Godt å ha deg tilbake! Og den shoppingen er absolutt velfortjent:) Kos deg!

Phoebe

12.apr.2011 kl.14:46

Hurra! Syns det var på tide at du kom tilbake til bloggverden. Fy f**** så flink du har vært som har gått ned 20 kg! Da er shopping i alle fall velfortjent :-) Er det hardt å gå på ketolysekuren? Vurderer det samme når jeg er ferdig med graviditeten nemlig, men vet ikke om jeg klarer å få det til. Det er kanskje heller ikke anbefalt når man ammer?

Gratulerer med ny leilighet da frøken :-) Vi vurderer å flytte opp dit selv faktisk. Titter på nettet hver dag, og det er jo så mange fine leiligheter til salgs der.

Gleder meg til å følge deg videre.

Skriv en ny kommentar

hits