Drømmer..

Hei alle sammen!

Her er jeg igjen, det er vanskelig å blogge i disse dager. For de tingene jeg gjerne vil blogge om, kan jeg ikke blogge om. Og det er litt vanskelig - derfor lar jeg heller vær.MEN, jeg kan jo blogge litt generelt likevel. Savner det jo.

Sitter å drømmer om ferie, litt ro og hvile, opplevelser og ikke minst varme.Tenk å kunne bare stå opp for å spise, drikke og kose seg. Pynte seg med kjoler og føle seg fin :-) DET hadde gjort seg nå.


Jeg føler dette hadde vært stedet for meg :-)

Jeg er ikke noe vinterperson egentlig, selvom jeg er født i årets kaldeste måned. Jeg er ikke noe glad i mørket, kulda, snø og sludd. Jeg er veldig glad i å være inne om vinteren da. Men nå mangler det lissom noe. Er jo ikke noe bedre i hele verden og bare holde seg under myke pledd på sofan, med den man liker best, levende lys, en god flaske vin og en film. DA er vinteren heeelt grei for meg ihvertfall.
Men akkurat nå vil jeg ha den lyse årstiden tilbake! Det er så kaldt at jeg fryser inn til bena. Therese liker IKKE!

Lurer litt på om jeg skal kjøpe meg noen filmer igjen, er masse jeg ikke har fått sett som jeg kunne tenke meg å se. Også har jeg sååå lyst å se den Norske julefilmen som går på kino nå. Den ser så koselig ut, og jeg gjør hva som helst for å få litt julestemning nå. Jeg elsker egentlig julen. Men dette året er det bare veldig merkelig.

Julaften blir koselig da! Jeg gleder meg veldig til det, og til å ha litt fri så jeg kan være sammen med lille gutten min.

Spør du meg er dette her den fineste nissen i verden <3

3 kommentarer

Phoebe

30.nov.2010 kl.19:44

Hvorfor kan du ikke blogge om det du vil? Hvordan har du det frøken Therese? Er så lenge siden! Bor du ikke i Oslo lenger? Hadde vært så koselig å treffes en dag.

© Mariann Johansen

01.des.2010 kl.19:22

Høytider blir litt rare når man skifter sivilstatus..... håper du finner fram til den gode gamle julefølelsen likevel. :)

donja

04.des.2010 kl.15:31

nusseelige guten hvår det er donja

Skriv en ny kommentar

hits