Innholdsrik dag!

Dagen startet 06.30, da måtte jeg vekke lille sove-trollet og gjøre han klar til barnehagen. Tidligere har han vært lei seg når jeg har gått, mens de siste dagene ikke har vært noe problem. Idag lukket han døra i ansiktet på meg til og med :-) Da blir mammahjertet lykkelig <3

Jobben idag har vært morsom, fått masse tid til kundene idag. Og mine ansatte :-)

Så gikk turen tilbake til barnehagen for å hente lillevennen. Ble som vanlig møtt av verdens blideste lille gutt :-) Eneste som er ett problem om dagen er at han ikke sover noenting i løpet av hele dagen, så han er kjempe sutrete på ettermiddagene. Får håpe det går seg til :-)

Nå kom vi just hjem fra visning på en leieleilghet rett borti gata. Den var stor og fin, men SYKT dyr. 12 000,- er mye penger i husleie. Spesielt når jeg ikke har tenkt å leie lenge, men MÅ binde meg i 9 måneder.

D-R-I-T-T! Kjipt å ikke ha bil, da er jeg dermed låst til å bo i nærheten av barnehagen, og her er det ikke mye å velge i for øyeblikket.Lille vakre gutten min <3

Ellers må jeg si at jeg gleder meg til min første athome workout med Zumba etterpå! :-)

Har trent det på Elexia før, og synes det er kjempe gøy. :-) Var å hentet pakke på posten nå :-) HURRA!! Jeg har jo gått ned snart 14 kilo, på ganske kort tid. Og har planer om å gå ned ihvertfall 10 til før jeg sier meg fornøyd i første omgang :-) Jeg har ikke gjort noe spess egentlig, har bare jobbet masse og ikke hatt tid eller spesielt med matlyst.

Klager uansett ikke :-)

Håper alle har hatt en fin høstdag! Vi blogges :-*
3 kommentarer

Mya

13.okt.2010 kl.22:33

Du er vakker uansett du.. =)

Cindy :)

14.okt.2010 kl.20:30

Wow.. 13 kg! Det er jo knallbra! :)

Den sutringen kan vare en stund er jeg redd, her slutta snuppa og sove i bhg. for godt før hu ble 2 år - og er ennå noe sutrete etter arbeidsdagen er slutt.. Men jeg håper også det går seg til snart! ;)

Kjekt å se at du er back! Her går det strålende ^^

*KleM*

© Mariann Johansen

23.okt.2010 kl.21:26

Wow, det var mye ned i vekt! :) Du er pen uansett da! :) Alt ordner seg for snille piker, hold ut! :)

Skriv en ny kommentar

hits