Im melting.......

Hei,

Ja, jeg lever! :-)

Denne uken er pappa'n på teambuilding med jobb i Sverige. Jeg er derfor alene med Martin, og DET er ikke bare bare å kombinere med full jobb skal jeg si dere! All ære til alenemødre!! (mamma, jeg er stolt av deg)
Tenk at hun har klart å kombinere full jobb med 3 barn! Dama er jo sykt i panna DET maskineriet jo!
Igår falt min lille å slo seg på øyet rett i det vi skulle gå ut døra. Han ble rød/lilla, og det ble så hovent med engang.
Dro han med meg inn til legen som fikk kikket litt på øyet, men det var heldigvis bare en skikkelig blåveis, og en liten kul i panna. Etter en liten lur så øyet nesten helt normalt ut. Men jeg holdt han hjemme fra barnehagen da, siden han var så utrolig sår og sliten.

Idag var det full fest og stormende jubel igjen, med barnehage og jobb. :-P Mye å gjøre på jobb, og mye å gjøre hjemme.
Det resulterer i en litt surrete Therese, som glemmer å spise og tenke logisk. (henger kanskje i sammen det der) hmmm.
Jeg gjør så godt jeg kan ihvertfall, med hånden på hjertet!

Er ikke lett å være on top of the game når det er så mye som skjer på engang. Og ikke bare svada ting heller lissom. Er jo store og livsviktige saker som opptar livet om dagen.

Nok om det.....

En glad nyhet er at jeg idag kan ta av meg den ellers åletrange olabuksa mi, UTEN å dra ned glidelåsen. Den er blitt så stor at jeg måtte holde den oppe mens jeg løp til banen idag. :-)
Vekta viser minus 8,5 kilo, og det på ganske kort tid.
Sånn er det når man jobber og glemmer å spise! :-P

Dette betyr jo at jeg MÅ ut å kjøpe nye klær! :-P Og selvfølgelig nye støvletter!
Jeg har allerede bestemt meg for en trenchcoat og ett par overknee støvletter :-) Men kjenner jeg meg selv rett så blir det nok noen nye strømpebukser, skjørt, bukser og kjoler også :-)

Igår farget jeg håret igjen, og jeg er dritfornøyd! :-) Generelt føler jeg meg ihvertfall bedre sånn utseendemessig enn jeg har gjort på en god stund. Og det skader ikke!

Ble ett skikkelig svada-innlegg dette, men koselig å bruke litt tid på bloggen igjen...(Sjekk DEN kule Mulberryvesken da, i mitt neste liv skal jeg ha en sånn en)Suss, kos og klemz fra meg :-)

3 kommentarer

Mya

07.sep.2010 kl.19:18

Du har alltid sett fantastisk ut Therese, men er godt du føler deg det også.. Håper du trives i den nye jobbe. I miss u...

Tone

07.sep.2010 kl.20:15

Du ser kjempeflott ut, Therese! Men det er jo ikke den sunneste måten å gå ned i vekt på da, selv om det er effektivt;) Skjønner at du har en del å tenke på om dagen, håper du har det bra<3

© Mariann Johansen

07.sep.2010 kl.21:07

Så pen du er! :) Koselig å lese at det tross alt går bra, sånne ting er aldri lett, og når det praktiske blir kaotisk i tillegg.... ja da er det ikke så rart at det går litt i ball. Hang in there, dette går bra :)

Skriv en ny kommentar

hits