Igår og idag er heldigvis to forskjellige dager :-)Dette bildet ble tatt igår. Det var ett trist syn! Jeg vet spessielt nordlendingene hater oss fordi vi sutrer over været. Javel - da får de bare hate oss. For dette er ikke mye til Mai-vær! Det har vært nok vinter og kulde nå. Det skal jo også være vår, sommer og høst. Dette er ikke nordpolen lissom :-PDette bildet tok jeg nå. Plutselig ser alt mye bedre ut. Og humøret er allerede på vei opp igjen :-)
Eneste problemet nå er at jeg ikke er i form. Og det er ikke noe hyggelig.
Jeg fryser, men er varm. Og har vondt i hodet og halsen. :-( buhu..

Hadde en helt kjempe fin helg da, med bursdagen til lille gutten min! Som nå plutselig er 1 år! Herregud, den tiden har gått så sinnsykt fort! Det var noe alle sa til meg når jeg gikk gravid og akkurat hadde født. "Pass på å sette pris på hver dag, fordi det første året går sååå fort" Jaja, tenkte jeg. Men det er sant!
Så det er mitt beste råd til alle som skal ha barn, ta GODT vare på tiden. Kos dere, gå turer, gå på cafe, nyt hele tiden. For vips, så er det nettopp din baby som plutselig er blitt barn. (de er vel ikke baby lenger når de er ett år?) :-P

Én kommentar

H&AM

06.mai.2010 kl.11:30

Jo, er grusomt med det været... men om man skal bo her oppe, så må man først takle været og så må man tåle klaging fra sør. Jeg er egentlig dritt lei begge deler, så vurderer så søke oss nedover. Hmm...

Joda, er de ikke baby når de er over året? Kanskje det bare er jenta mi som nekter å spise og nekter å sove, og som ligger i armkroken og koser.. så jeg tror at hun er baby enda. Men det går nok fort over!

Skriv en ny kommentar

hits