Bilder fra helgen og litt syt, og litt ikke-syt :-)

Ja, da var vi hjemme etter en uventet lang "ferie" i Moss. Skulle egentlig bare være i 2 dager, men så ble lillegutt så syk. Og da fant jeg ut at jeg tok 3 dager ekstra med han der, istedet for å drive å reise med tog osv når han var febersyk og så inn i hampen forkjølet.
Det har da vært noen tøffe dager for meg, og lillemann selvfølgelig.
Manko på søvn er ikke bra for meg ihvertfall, utrolig lite som skal til før jeg tuter og blir sint. :-(
Nå skal jeg snart på jobb, og er spent på om jeg kommer hjem med hodepine igjen - for nå har jeg ikke hatt vondt i hodet siden fredag på jobb. Spennende! :-)

Vi fikk brev i posten igår. Vi har fått bhg plass. Egentlig veldig bra det, men MEN jeg har vært ekstremt dårlig på forundersøkelser - så dette er en privateid barnehage som drives ut fra styrers leilighet. Noe som er helt greit egentlig med tanke på at hun driver flere barnehager, og de er mye ute. Problemet er at hun stenger klokken 16.00.
:-S Så vi takker ja, men står fortsatt på typ "venteliste" på den barnehagen vi hadde på førstevalget :-)
Er såå dumt at det med åpningstider kræsjet altså, jeg synes hun styreren virker kjempe koselig og flink.
Link til bhg hjemmeside, for dere nysgjerrige:-)

Krysser fingrene for at ting begynner å ordne seg litt for oss! Vært litt mye i det siste synes jeg :-SDagen før gullungen min ble syk :-)Skli på sklie for første gang. Tante passer på, og bestemor passer enda mer på. Mamma'n tar bilder :-)Spise årets første softis :-) Martin fikk selvsagt også smake. Ser dere jeg poserer forran Guds hus, OG lyset skinner ned på meg? :-P Kanskje alle mine synder er tilgitt? ELLER kanskje noen peker ned å sier "HUN SKAL IKKE OPP HIT!" :-)En litt slapp gutt.Sliten mamma og sønn.


5 kommentarer

Tone

22.apr.2010 kl.13:59

Softiiiiiiiiis!!!! Jeg vil også ha!

Så kjipt at han ble syk=/ Håper han er bedre nå, og at du kan få tatt igjen litt søvn og sånt sånn at du føler deg bedre snart også<3
Nomin så fine bilder da. håper du slipper unna hodepinen, ikek godt. Lykke til med barnehageplassen da og jeg krysser fingre for dere. klem.

Vår vidunderlige verden ღ

22.apr.2010 kl.17:15

Fine bilder :-) Stakkars lillegutt som ble syk da :-) Bra han er frisk igjen :-)

Håper dere får den andre barnehageplassen distedet da! Litt tidlig å stenge en bhg klokken 1600?

Håper du slapp hodepine da!

Er det så varmt allerede i Oslo at dere kan gå så lettkledde? Her i Trøndelag er det fortsatt litt kjølig, så Marcus bruker fortsatt lue, og ullklær! Ustabilt været her! men varmt når sola er fremme! Jeg er litt opptatt av at barna skal ha lue på, da jeg er redd ørebetennelser og slikt!

Ha en fin kveld :-)
sV; Tusen takk. Ja, jeg har skrevet en del om min helseangst før. Mange har det men det er ikke fokusert på så veldig. Man skyver det vekk med at man er hypokonder,. Men for meg er det en sykdom, noe jeg har levd med siden mamma døde. Det hemer meg dessverre i hverdagen og det går utover de jeg er glad i. Ingen enkel situasjon, men jeg jobber med meg selv hver bidige dag. Huff ikke koselig å høre at du også sliter. Men hva kan man gjøre annet enn å bite tennene sammen. Huff, ikke enkelt dette. Sender deg en stor klem tilbake søte deg.

Rebella

23.apr.2010 kl.05:21

Så fantastisk skjønne bilder! Jeg ble helt rørt♥ Håper skatten din er helt fin igjen nå+at dere kan få den barnehageplassen du helst ønsker for ham.

Lysskinnet over deg vil jeg mye heller tro er sannsynlig at er deg som lyser opp i din sanne form, noe jeg er temmelig sikker på at Gud er enig i;)

Det er så altfor lenge siden jeg har vært innom bloggen din - eller, jeg har vært innom fra tid til annen, men har vært elendig å kommentere blogger i perioder, spesielt fordi energien har vært så lav og fordi jeg har hatt så irriterende vanskelig for å uttrykke meg skikkelig, noe som provoserer meg enormt, ettersom jeg er flink til å snakke for meg; da går jeg ekstra til det når ting står bom fast;( Heldigvis går det så MYE bedre nå, på alle måter, og jeg prøver å være flinkere til å besøke bloggene jeg liker igjen♥

Skriv en ny kommentar

hits