Frustrert frue lager sjokoladekake :-)

Hoi hoi! :-)

For en dag egentlig. Hjelpes meg! Men men, det går seg til.

Jeg fikk ordnet meg fri imorgen da Martin skal til kontroll, og vi skal feire 1. års dag med hele BIM gruppa mi :-)
(BIM erlik Barn i Magen, en nettside for gravide) hvor jeg ble kjent med 22 fantastiske jenter allerede fra jeg var en ca 5-6 mnd på vei :-) Vi er en beryktet gjeng, så vi har fått fler og fler medlemmer over tid - og nå er vi rekord mange :-)

Nå står langpannesjokoladekaken til kjøling, det er da mitt bidrag til festen :-) Gleder meg kjempe masse!

Uff, jeg er så tom omdagen. Eller egentlig er jeg veldig full! Men det er bare kaos! KAOOOOS!
Jeg står ikke nærmere noen løsning på barnehageproblemet, og John må ut i jobb snart pluss at jeg er sykemeldt litt, og det er ikke noe som hjelper på. Hva faen skal man gjøre når man ikke får barnehageplass? Det fungerer ikke å leve på èn inntekt for alle. Jeg er egentlig ganskje sjokkert over hvor mange som får kabalen til å gå opp.

Beklager så mye skriving om dette problemet, sikkert dørgende kjedelig lesestoff for dere som ikke har barn.
Men det blir virkelig altoppslukende! :-S

Jeg tar i mot alle tips, råd og støtte! :-)5 kommentarer

14.apr.2010 kl.22:06

dagmamma kan jo være en løsning fram til du får bhg plass, om du kjenner noen som kjenner en...

Tone

14.apr.2010 kl.22:13

Åh, off, jeg kom ikke lenger i innlegget enn til der ordet "sjokoladekake" ble nevnt. Cravings!!! Mens her sitter jeg og tygger i meg en "Frukt og fiber"-terning som mildt sagt smaker dritt! Aaaaah...

Tone

15.apr.2010 kl.15:27

Sv: Jeg hadde ikke klart å holde meg jeg heller, aldri i verden! Derfor prøver jeg å ikke lage sånt på hverdagene, jeg eier jo ikke viljestyrke..

Men ja, hva spiser jeg.. Det varierer veldig! Men jeg kan jo ta i dag som et eksempel. Jeg laget en smoothie med bær og havregryn før jeg trente, og drakk en sånn Yt-restitusjonsdrikk etterpå. Så har jeg spist to knekkebrød med brunost og eple, og drukket ca halvannen liter vann så langt. Til middag blir det kyllingfilet og wokgrønnsaker (+ muligens ris eller pasta), også sikkert en brødskive eller noe i kveld, og mer vann eller melk.

Men jeg sprekker ganske ofte også, altså;) Jeg kan fort finne på å drikke brus eller spise is midt i uken.. Dessuten sto jeg litt sent opp i dag, så vanligvis ville det nok vært en frukt, yoghurt eller et knekkebrød eller noe til i formiddag. Av pålegg blir det mye fiskepålegg, kalkun- eller kyllingpålegg osv. Og Nugatti i svake stunder:p

Jeg prøver egentlig bare å spise vanlig sunt og fornuftig. Lykkes ikke alltid like bra, men;)

Jeg begynte med Frukt og fiber i går, og tok én. Det er vel det som er anbefalt dose, tror jeg. De smaker helt forferdelig!! Jeez.. Men seks til skal jeg nok klare:) De funker hvertfall, det er det ingen tvil om!

© Mariann Johansen

16.apr.2010 kl.21:18

Det blir baking her også i helga, nå er det barnehageselskap for Sara som står for tur.. :)

Vi fikk heller ikke bhg -plass og måtte bruke dagmamma i et halvt år med Sara. Kjipt, men hadde ikke så mye valg. Hun var flink da, heldigvis.

Helene & AM

20.apr.2010 kl.20:27

Halloo! Tok drømmehagebamse-testen igjen før jeg kjøpte, og Hinkel Pinkel var så klart storfavoritt! Så jeg ville gått for han! Men du har vel allerede kjøpt;)

Skriv en ny kommentar

hits