Snart hipp hurra for skjønningen vår <3

Martin har snart bursdag, og jeg er så i tvil om hva vi skal kjøpe til han :-)
Jeg har sett en "Timmy" bamse i lekebutikken som han bare MÅ ha! For dere som ikke vet hvem "Timmy" er, så er det "Ett lite lam med ett TV-program" (Åpningsmelodien) Hihi.
Jeg og John ler så godt av den serien! :-)Tenkte også på om han skulle få "Drømmehagen" bamse også. Men klarer ikke bestemme meg om det er "Hinkel Pinkel" eller "Hoppsi Daisy" som er aktuell. Oh, the dilemma! :-PEllers er jeg ganske blank. Vi ønsker jo oss en ny trille, men jeg forventer ikke at noen skal kjøpe det til oss lissom :-)

Noen som har noen gode tips til hva vi kan ønske oss til Martin?

7 kommentarer

Therese

12.apr.2010 kl.20:25

Mathilde skal få gyngehest. :)

Tone

12.apr.2010 kl.21:30

Må jo ha Hinkel Pinkel til ham! Sangen hans er bittelitt mindre irriterende enn Hopsi Daisy;)

Sv: Jaaa, klart du skal være med neste gang!♥

Helene & AM

12.apr.2010 kl.21:58

Vi har ønsket oss gavekort på gsport av de som ikke er besteforeldre;) Av besteforeldre får hun sykkel og sykkehjelp, slik som har støtte rundt hele og kan styres av oss med en stav!

Jeg har tenkt å kjøpe barnehageutstyr og sykkelsete om vi får noe gsportgavekort:)

Hinkelpinkel er søtest da!

Evy

13.apr.2010 kl.07:19

Vi har tenkt å ønske oss leker som varer litt. Duploklosser er supert og de har glede av dem i mange år :) Uteleker er også kjempefint nå fremover. Alt fra trillebår til plaskebasseng og bøtte og spade. Andre ting som står på lista er byggeklosser. Dette er jo ikke nødvendigvis dyre ting heller så går fint å ønske seg. Av litt dyrere ting ønsker vi oss barnebunad til 17. mai og gyngehest.

© Mariann Johansen

13.apr.2010 kl.21:12

Gaver er generelt vanskelige. Klær syns jeg er greit til barn, gjerne større enn de bruker så får du ikke noe du har masse av fra før. Leker kjøper jeg sjelden til andre, de fleste barn jeg kjenner har så mye fra før at de ikke gidder å leke med det mer enn to sekunder. Jeg gir ofte såper, badeskum og kremer - forbruksvarer som foreldrene kan bruke, og som ikke tar opp plass i lekekassen for all framtid, hehe. For et nydelig bilde! :)

Gryfm

14.apr.2010 kl.00:26

BRIO TOGBANE!Det er dyrt og da kan det være lurt å begynne et sted, så om en stund har dere nok til å lage en stor fin bane med bruer og tunneler og bommer og kryss og... :)

Plaskebasseng?

Antrekk til 17.mai?

misscclambech.blogg.no

15.apr.2010 kl.11:07

Nicolay fikk little tikes mini lekehus til hagen på 1 års dagen sin. med en liten sklie på. av andre fikk vi klær og leker.

jeg er helt enig med de over her som sier duplo og brio tog. det kommer han til å leke masse med antagelig.

de var kjempe søte de bamsene du har sett på- jeg har kjøpt mange bamser til nicolay opp igjenom jeg også men han har aldri interessert seg for de, ikke som baby engang.

timmy er den minste sauen i serien shaun the sheep, også har han fått eget tv program nå:) hehe... litt som joey i friends..

nicolay har bursdag på lørdag, han vil ha monster truck, trampoline og buss med 2 dører.og ny albert bok, og det skal han få.

men trampolina får han ikke før vi har flyttet inn. sånn liten trampoline med sikkerhetsnett rundt. så det blir litt mer storebror gave:)

lykke til med gave handling:)

Skriv en ny kommentar

hits