Yaj & Hell-Nay!Grøt -Jay!Tomat - Nay!

Martin er ganske altetende, og skal ha ALT jeg spiser.
Noenganger er det litt rynking på nesa, men så er det greit likevel.
Tomat var definitivt ikke godt :-) Det overrasket meg litt, siden han lissom liker alt.

Hva liker ditt barn å spise?
Og har de noe de absolutt ikke liker?

5 kommentarer

Vår vidunderlige verden ღ

19.mar.2010 kl.22:15

Søt :-) Marcus skal også alltid smake :-)

Sv:Hehe, sikkert noe i det da :-) Jeg kastet faktisk tannbørsten til Marcus i dag :-) hehe, fordi at den lå på speilhylla i morgest, og ikke inni skapet i tannbørsteholdern hans!

Sikkert glemt her i morgen også..Men tannbørstene SKAL ikke ligge annen plass enn i skapet hvor de hører hjemme :-)Foresten har jeg blitt flinkere til å legge ned lokket FØR jeg trekker opp :-))
ÅÅ skjønning da.
SV; tuusen takk.

☆Rebella☆

19.mar.2010 kl.22:57

Herlighet, så vanvittig skjønn han er! Jeg smiler så det gjør vondt i kjevene - de deiligste bildene, så morsomme:D Synes jeg ser mye av mammaen i øynene hans♥

SV: FY faen, for noen seriøst DRITTkjerringer som gjorde det mot deg!! Åh, jeg blir så rasende - mobbing er noe av det som provoserer meg mest av alt her på jorden, jeg koker innvendig av raseri>:-( Herlighet, det er virkelig ikke rart du sliter med tanker om kropp og hva folk evt sier om den - schtøgge drittjævelmennesker, jeg håper de svir for det i dag! <-- Og der ser du den ikke-fullt-så-koselige Rebella; jeg har så absolutt onde sider i meg, jeg også, UTEN tvil - men jeg gjør mitt beste for at de ikke skal være fremtredende, at de ikke skal få ta bolig i meg; jeg kjemper mot det jeg ikke liker ved meg selv, og for at jeg skal være best mulig, mest mulig god mot alt rundt meg, og det er så mye fordi jeg vet så inderlig godt hvor jævlig vondt det er å bli utstøtt, å være den som er utenfor. I tillegg kommer det heldigvis naturlig; jeg bryr meg enormt mye om det og dem rundt meg, noe jeg er ufattelig takknemlig for:)

Så i det store og det hele er jeg glad for at jeg har hatt det tøffe jeg har hatt, for det har gjort meg så bevisst på hvordan jeg ønsker å være, og det har gitt meg så uendelig mye styrke og sterk empati med andre, så jeg har trengt slike ildprøver, uten tvil. Men i helvete så tøft det er når det står på! Men jeg tenker at det er grunner til at jeg går gjennom det, og jeg tror det er for å styrke meg til det som kommer; mine spor her på jorden kan forandre - det kan selvsagt alles spor. Jeg er bare veldig bevisst på det og derfor innstilt på å gjøre det jeg kan for å få i gang forandringer og forskjeller. Om man rører noe i folk, kanskje får folk til å se litt annerledes på ting, forandre tankemønstre - den innsatsen man gjør kan aldri bli forgjeves:)

Og du er bare så ufattelig SKJØNN! Hihi, supertakk for sussen på pannen - den kjente jeg, og jeg planter et stort kyss tilbake fordi du er så inderlig god:D

veienovertolvmilskogen

20.mar.2010 kl.11:16

så søt =) Min spiser også alt, har faktisk ikke funnet noe hun ikke liker enda! he he

Cathrine

20.mar.2010 kl.15:55

Så skjønn han er <3

helt nydelig :-D

Bra du likte smykket, var det riktig? dato og alt? :-D

Klem

Skriv en ny kommentar

hits