Vinterferien 2010 i bilder


Lillemann vil bare drikke av glass


Lillegutt og Oldemor Grete


Martin's første møte med Oldefar Zdenek som bor i Tsjekkia.
Love at first sight. Han lå i armene hans fra han kom til han dro! :-) Herlig!!Bestekompisen til Martin - Daniel kom på besøk, sammen med mamma Linn som er bestevenninne av meg :-)Stakkars lille har klart å slå ett skall av tannen sin. Det får bli hans kjennetegn :-)
Godt det er melketenner. Søt er han nå uansett, synes dere ikke? :-)


Jeg har fått så mye fint nytt til Martin, bilder kommer senere :-) Promise.

Hva har dere gjort i Vinterferien?

6 kommentarer

Vår vidunderlige verden ღ

28.feb.2010 kl.20:46

Sv: Tuusen takk :-) Ja, enn om vi var like søte til enhver tid :-) Hehe

Jeg er også sånn, sletter INGEN bilder av Marcus, så har sikkert 1000000 bilder som er nesten likedan..Meen slette?? NIX.. Kjøper heller ny minnebrikke, enn å slette også!

Tone

28.feb.2010 kl.20:49

Aaaaaaw, så skjønn! Godt at du har kost deg så mye:) Men vinterferie? Det har vi ikke hørt om:p Skal ikke klage, siden jeg har "fri" hele tiden. Men jeg skulle gjerne hatt Christian hjemme en uke. I stedet har han nå reist til Berlin på jobb, og jeg ser ham ikke før til fredag. Savn!!!

Sv: Du er ikke feit! Du er helt nydelig!<3 Men ja, toleransegrensen er skremmende høy her.. Etter at jeg var ferdig med eggene har jeg satt til livs en stor plate melkesjokolade. Alene. Spørs om ikke jeg må kjøre to treningsøkter om dagen denne uken, så ikke Christian tror jeg er 6 mnd på vei når han kommer hjem:p

Vår vidunderlige verden ღ

28.feb.2010 kl.20:50

Kjempe fine bilder fra vinterferien din :-)

Tone

28.feb.2010 kl.21:05

Sv: Jah, vet.. Jeg har aldri vært større enn jeg er nå, pga p-piller, antidepressiva, og rett og slett mye mer stillesitting enn da jeg jobbet. Hater det! Jeg jobber jo hardt med saken, men likevel.. Det føles ikke særlig bra.. Gleder meg til Zumbaen gir skikkelige resultater! Kjenner det jo absolutt på musklene, så snart må jeg vel begynne å se det også:)

Og du - du merker det nok best selv. Tror ikke det er noen andre enn deg som tenker over det:) Og jeg mener virkelig det jeg sa, du er fantastisk nydelig ♥ ♥

Linn <3

28.feb.2010 kl.21:23

Gleder meg til å se flere bilder :)

Alltid koselig å beøske dere i Moss også! Samme hvor vi er, så har vi det koselig :)

I <3 U !

Klem Linn & Daniel

Cindy :)

01.mar.2010 kl.00:53

Vinterfeire? Har det vært vinterferie? *ler* Hehe.. jeg har trent.. vært på sykehuset med snuppa og vært på fotoshoot :) Både og vinterferie her..

Søte bilder! Han er da herlig selv om litt av tanna er slått av.. hvordan skjedde det? :(

Godt å høre dere har kost dere ^^

Ha en super natt søta! *Klem*

Skriv en ny kommentar

hits